КОНСУЛТАЦИИ И МАРКЕТИНГ

Kоординатори, Асистент Менаџери и
Професори по Германски јазик

ONLINE КУРСЕВИ

2 Курсеви за $10.95 или 3 курсеви за $12.95

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ГЕРМАНИЈА

Програма за работа за лица со Mакедонски пасош и со Eвропски пасош

Aгенција за посредување и вработување во земјата и странство Els group во долгорочна соработка со Друштво за посредништво и образовни услуги
Els Veneras

За Нас

Претставува Друштво за Консултации и маркетинг во соработка со приватна агенција во земјата и странство со наплата. Исто така нуди интелектуални услуги ( Ferienbeschäftigung für Studenten in Deutschland und Österreich ) која е основана во 2014 година кога сопственикот и управителот на агенцијата, Емран Кемаловски кој е паралелно генерален менаџер во познатиот светски бренд – ,,Бургер Кинг’’ на баварискиот дел од Р.Германија каде се опфатени над 40 ресторани, одлучи своeто искуство со културната размена и начинот на тамошниот живот да ги преточи во секојдневие. Како главни фактори кои ја движат нашата агенција се мотивацијата, посветеноста и љубовта кон сите услуги кои ги нудиме.

АПЛИЦИРАЈ!


Апликација за сезонска размена и услуга на студенти во С.Р ГЕРМАНИЈА–2017 година

Наши услуги

  • Консултации
  • Резервација на хотели
  • Повраток на данок од Германија
  • Курсеви / Обуки
  • Судски и стручни преводи
  • Апликација за виза
  • Осигурување
  • Сместување во Германија
  • Превоз со Комфортни возила до дадена адреса во Германија

Контактирајте не

скопје

Ул. Рајко Жинзифов бр.30, 1000

Телефон: +389 78 361 924

Е-маил: skopje.office@elsgroup.mk

штип

Ул. Кирил и Методи бр.54, 2000

Телефон: +389 78 361 923

Е-маил: shtip.veneras@elsgroup.mk

Работни денови

Секој работен ден

 09:00 до 17:00 час

Следете не